OffNews.bg

Борис Бонев: Васил Терзиев не е насаден на никакви пачи яйца за Патриарха от Спаси София

Най-после имаме официална присъда на последните 7 години от управлението на Йорданка Фандъкова. Промените в движението около НДК струват 500 000 лева, а кметът Васил Терзиев не е насаден на никакви "пачи яйца" от Спаси София. 

Така съветникът от ПП-ДБ-СС Борис Бонев коментира решението на ВАС, че реорганизацията на движението на столичните бул. "Св. Патриарх Евтимий", "Витоша" и "Фритьоф Нансен" е незаконно. По думите му покрай това решение е станало ясно, че столицата няма Генерален план за организация на транспорта от 2017 година и всички извършени действия през този период са извън закона. 

Той уточни, че всички промени в района са стрували не милион и половина лева, както твърди ГЕРБ, а 500 000 лв. Гъзарите, които правеха дрифтове около НДК, изчезнаха с новата организация на движение, коментира Бонев.  
Желанието за по-добър град получи удар с решението на ВАС. Предпочитам независимо от критиките да сме онази партия, която работи за следващото поколение, а не за следващите избори", обяви лидерът на "Спаси София".

В предизборната си програма сме обещали, че Патриарха ще се се промени като булевард - на стр. 157 го пише. И никой не е насадил кмета Васил Терзиев на пачи яйца, каза още Бонев.

Истинският проблем на живущите в района е, че никой не направи нищо за осигуряване на необходимите паркоместа. Подготвяме реформа на паркирането, обясни Борис Бонев. 

"Те направиха безумие и сега се оправдават с мен, сигурно още години наред ще се оправдават с мен. Хората виждат и оценяват това, което те правят - могат или не могат", коментира бившият столичен кмет Йорданка Фандъкова, която в момента е депутат от ГЕРБ.