OffNews.bg

Рускинята, която се подиграва на украинците в Германия, се оказа проститутка

Гражданката на Руската федерация Юлия Прохорова, която стана известна с видеата си, в които се подиграва открито на Украйна и украинците в Германия, където живее, се оказа проститутка.

Това съобщават таблоиди от Федералната република, които публикуваха снимки на младата фенка на Путин в пикантни пози по бельо, уточнявайки че имат и фотоси, които не стават дори и за булевардни издания. В германската преса Прохорова е кръстена "руската подстрекателка".

Също така се твърди, че в мрежата са публикувани много "позитивни отзиви" за "работата" на Юлия от рускоезични клиенти. 30-годишната рускиня е пребивавала в град Ландсхут, Долна Бавария.

По-рано беше съобщено, че въпросната прелъстителка е заработвала твърда валута в страната на Гьоте и Шилер съвсем нелегално и може да бъде депортирана в родината си. Предния ден къщата ѝ е претърсена от полицията.

Рускинята беше запомнена от интернет потребителите с неадекватното си поведение в Австрия, когато се опита да провокира украинки на улицата с думите "Слава на Русия!" и "Чий Херсон?". После засне и видео как използва в тоалетната полицейска заповед, с която я викат за обяснения.

На следващия ден, когато видеото беше разпространено в мрежата, акаунтът на Прохорова в Booking беше блокиран, което накара блогърката да избълва нови "честитки" към украинците.

„Руският свят“ в чужбина

След началото на пълномащабната инвазия в Украйна и въвеждането на сурови икономически санкции срещу Руската федерация, много руснаци избягаха в европейските страни.

Но дори в чужбина много руснаци продължават да подкрепят кървавата агресия на Путин и да говорят остро срещу украинците. Те организират автомобилни състезания, призовават за нахлуване в други страни и просто се подиграват на украинските бежанци. Понякога конфликтите изискват намеса на полицията.

Но дори в светлината на заплахата, идваща от гражданите на Руската федерация, някои западни страни не отказаха да приемат руски туристи. Има и изключения. Латвия например ограничени влизането на руснаци на своя територия.

Украинските власти се опитват да накарат Европейския съюз да въведе като нови санкции забрана за шенгенски визи за представители на страната-агресор.