OffNews.bg

Защо клиентите предпочитат матраци НАНИ и кои са техните ТОП продукти на пазара?

Когато става въпрос за качествен и здравословен сън, няма как да не споменем ролята на матрака, на който спим. Важно е той да бъде с качествени материали, за да не вреди на здравето ни, да осигурява правилна позиция на гръбначния стълб и да бъде съобразен с конкретните нужди на потребителя. Матраци НАНИ от дълги години са експерти в създаването на матраци, удовлетворяващи изискванията на малки и големи за пълноценен сън.

Българският производител умело съчетава иновативни технологии, прецизна изработка и изискан дизайн с достъпни цени. Благодарение на дългогодишния си опит в сферата, производителят залага на материали, отговарящи на най-строгите изисквания. Фирма Паралел ЕАД, стояща зад популярната марка НАНИ е известна не само на българския пазар, но и на международния.  В богатото портфолио на производителя ще откриете еднолицеви и двулицеви матраци, топ матраци, възглавници, завивки, спални, мека мебел, дивани и детски продукти за съня.

ТОП продукти на матраци НАНИ

Въпреки че матраци НАНИ се стремят да обновяват своето портфолио с продукти, отговарящи на най-новите технологии и изисквания на потребителите, има продукти, които са тяхна запазена марка. Това са ТОП продукти, които са се доказали във времето и се радват на голям интерес от страна на потребителите и горещо ви препоръчваме.

Ортопедичен матрак Каспия Полифлекс

Един от най-популярните модели на бранда е еднолицев матрак Каспия Полифлекс. Моделът притежава вградена метална рамка, която е издръжлива. Друго предимство на металната рамка е, че тя не гние, не задържа влага и е лека, което е от особено значение, ако ще използвате повдигащ механизъм. Непружинното ядро предлага балансирана твърдост, която се препоръчва за деца, за хора с болки в гърба и кръста, както и за всички останали, предпочитащи стабилна опора по време на сън.  Матрак Каспия Полифлекс е продукт, с който няма как да сгрешите!

Антибактериален матрак Аруба Мемори

За почитателите на по-меко усещане по време на сън, матраци НАНИ има неустоимо предложение, а именно матрак Аруба Мемори, който е съставен от компактни покет пружини с малък диаметър и едностранно разположена термоактивна мемори пяна. Определено матракът печели симпатиите на всички, желаещи да се чувстват нежно обгърнати по време на сън. С матрак Аруба Мемори може да сте сигурни, че сте защитени от акари, бактерии и други вредители, защото втъканите в дамаската сребърни нишки елиминират тяхната поява.

Мемори матрак Сирена Мемори

Без съмнение бестселър на матраци НАНИ и най-търсен матрак е Сирена Мемори. Той успешно съчетава луксозна изработка, първокласни материали и несравним комфорт. Моделът предлага приятно усещане за мекота, но и сигурна подкрепа за всяка част на тялото. Калъфът е с цип, за да може лесно да поддържате чистота и хигиена в леглото, а сребърните нишки в дамаската гарантират антибактериална защита. С матрак Сирена Мемори вие избирате предпочитаното усещане – мека, термоактивна мемори пяна за по-студените месеци и пенополиуретанова дишаща пяна за пролетно-летните.

В продуктовия каталог на НАНИ ще откриете още много предложения за всеки вкус и всеки джоб. Изберете професионалистите в сферата на създаването и дистрибуцията на качествени матраци. Знайте, че добрият матрак се грижи за здравето ви докато спите. С правилния матрак може да преборите безсънието, болките в гърба, кръста и ставите, както и физическата умора.

Поръчай своя матрак НАНИ онлайн

"Който спи добре, живее дълго" гласи популярна народна поговорка. Дали ще имате спокойни нощи, изпълнени с блажен сън или пък ще са изпълнени с безсъние и досадно въртене, решавате вие. Изборът е изцяло във вашите ръце. В 21 век имате толкова много възможности да промените всичко, което не ви носи радост. Започнете от матрака още сега. Смяната на матрака не винаги е обвързана с много разходи. Във време, в което онлайн търговията прави всичко възможно, може да се сдобиете с нов матрак само за няколко секунди и то на ниска цена. В онлайн магазин Intershop.bg може да откриете целия асортимент на матраци НАНИ, и то на промоционални цени и с атрактивни подаръци. И тъй като транспортирането на матрак е основната грижа на всеки при покупка, онлайн магазин за матраци Intershop.bg ви предлага напълно безплатна доставка без значение от размера на избрания матрак.  Ако не сте сигурни в избора си, сайта предлага и безплатна консултация от специално обучени професионалисти в сферата на съня. Докоснете се до едно невероятно и съвсем различно изживяване по време на сън с матраци НАНИ, защото всеки заслужава здравословен и пълноценен сън!