OffNews.bg

Стартира традиционният конкурс ''Най-красиво писмо до Дядо Коледа'' на Български пощи

От 18.11.2022 г. „Български пощи“ стартират традиционния детски конкурс „Най красиво писмо до Дядо Коледа“. Крайният срок за изпращане на писмата е 16 декември 2022 година.

Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, за получател да бъде посочено само „За Дядо Коледа“ и да бъде заплатена пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него.

Адресът на подателя трябва да се посочи единствено на плика. Той ще е необходим на организатора на конкурса за осъществяване на обратна връзка с участниците.

С цел защита на личните данни на всеки един от участниците в конкурса, следва в съдържанието на самото писмо да НЕ се посочва адрес на подателя. В съдържанието на писмото е необходимо да се напишат само двете имена на детето участник.

Отличените писма, (без пликовете с адреса на подателите), след приключване на конкурса, ще бъдат предадени за съхранение на ДА „Архиви“.

Участващите в конкурса „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ писма (с рисунки, стихове, апликации и други) стават притежание на организатора на конкурса – „Български пощи“, които могат да ги използват по подходящ начин.

Няма ограничения за това как да изглеждат детските писма. Могат да са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади - това е лично решение на децата.