OffNews.bg

Къде можем да поставим подслушватели

Поставянето на подслушвателни устройства не е трудно на практика. Това, което е трудоемко, е да се прецени на кое място е добре да се поставят те. Ако не сте сигурни, къде да сложите бръмбара, то е добре да помислите закупуването на невинна вещ, като например разклонител или зарядно за телефон, в която има подслушвател.

Без значение дали ще поставяте такова устройство в кола, или у дома, то трябва да е високо качество, с приличен микрофон и батерия. Все по-предпочитани се безжичните модели, които лесно се управляват от разстояние.

В зависимост от вида подслушватели зависят и местата, на които най-добре пасват те. В редовете по-долу ще ви покажем именно такива идеи за ключови места.

Места за поставяне на подслушвателно устройство за кола

Колата е едно от местата, които често се пренебрегва, когато става дума за подслушване. Доста логично е това да е мястото, където съпругът или съпругата използват, за да говорят насаме с друг човек, с който имат интимна връзка. Ако подслушвателното устройство се комбинира с GPS приемник, то ще имате и доказателства за адресите, които се посещават. Ето няколко много добри места за поставяне на подобен вид техника:

Отделете си време, огледайте автомобила, седалката, джобовете, около волана и преценете кое ще е най-доброто място за поставяне на малък подслушвател.

Обмислете добре възможността за комбиниране на възможностите за по-сигурни резултати.

Места за поставяне на подслушвателни джаджи у дома

След колата, домът е най-честото място, за което клиентите използват шпионски джаджи. Тук по-скоро водещо е не толкова мястото или стаята, колкото колко добре е замаскиран бръмбара. Ето какви скрити подслушватели можете да сложите в различните стаи, посредством вещи:

Ако пък искате да поставите стандартен бръмбар, то можете да го сложите на следните места:

Предвид, че повечето подслушвателни устройства се използват за информация относно изневяра от някой от съпрузите, кражба от помощен персонал или бавачки, които си канят гости в къщата ви, то скриването е най-важната част в тази шпионската операция.

Как да изберем правилно подслушвателно устройство

Доверете се само на сайтове и физически магазини, които имат авторитет и са се доказали във времето. Консултирайте се с продавачите, разяснете им ситуацията, до колкото можете, и закупете бръмбар от водещ производител.