OffNews.bg

Трифонов: Когато си до шията във фекалии, можеш само да вдигнеш гордо глава

Когато си до шията във фекалии, единственото, което ти остава, е да вдигнеш гордо глава. 

Така тв водещият Слави Трифонов коментира обръщението към нацията на президента Румен Радев в шоуто си снощи.

Часове по-рано държавният глава защити въвеждането на принципа за уседналост на всички видове избори като мярка за защита на държавния суверенитет, който според него е под заплаха.

"Някои съзряха в предложените идеи „ограничаване на права“. Най-важната защита на правата на българите зад граница е да могат да се върнат в една независима и суверенна България", аргументира се президентът Радев.

Слави Трифонов не обясни какво точно в думите на държавния глава е предизвикало коментара му, но иронизира словото му.

"Много мъдри думи, голяма истина имаше в тях. Мъдростта говореше с устата на нашия български президент", обяви Трифонов. 

Държавният глава е гостувал в "Шоуто на Слави" през 2008 г. и тогава шоуменът демонстрира изключително възхищение към Радев.

"Изключително готин пич и човек, на когото с удоволствие мога да задавам въпроси", казва тогава Слави за Радев.

По време на разговора Трифонов дори го кани да влезе в политиката с аргумента, че са необходими хора като него. Има и друг забележителен цитат.

"Слушам те как говориш, хората ти се радват. Аз ще бъда директен - щастлив съм, че има такъв български вонен. Искам да ти кажа, че ако политиците не се съобразяват с човек като теб, са пълни глупаци", казва Трифонов на Радев.