OffNews.bg

Бутикова макси мода за дами с пищни форми

Днес дамите с пищна фигура се считат за много привлекателни. Те са уверени, очарователни и носят модерни дрехи. В тази връзка вечерните рокли за пухкави жени са от голямо значение, защото им позволяват да демонстрират по най-добрия и забележителен начин достойнствата на фигурата си. Стилистите специално създават тоалети за тази категория дами и луксозната, бутикова макси мода в момента се търси повече от всякога.

Бутикова макси мода - популярни стилове

Най-изисканите и предпочитани модели тази година са:

Трапецовидни рокли и туники

Трапецовидни рокли и туники, които успешно прикриват излишните килограми. Също така тези тоалети създават илюзията за по-висок ръст. Разширената кройка коригира наднорменото тегло около ханша, гърдите и корема.

Вечерни рокли

Вечерните рокли за жени с пищни форми са специално създадени така, че да подчертават предимствата, коригирайки недостатъците. Предпочитаните тонове са наситено бордо или люляк, тъмно кафяво и наситено синьо.

Рокли в гръцки стил

Такива вечерни рокли са прекрасен избор за всяка пухкава дама. Кройката подчертава красотата на бюста, като същевременно прикрива коремчето. Младите дами могат да заложат и на макси дрехи с дълбоко деколте.

Бутикова макси мода – вечерни рокли с вложки в долната част, тип русалка

Такива модели дрехи често се появяват на снимки в модни списания. Тоалетите са с вталени от линията на коленете до глезените. Наличието на вграден корсет пък позволява да се подчертае добре оформената талия.

Рокля за принцеса в стила на 60-те години

Този тоалет с дължина миди ви позволява да прикриете широките бедра и да покажете очарователните извивки в долната част на краката.

Рокли с V-образно деколте

Такава рокля демонстрира красотата на раменете, визуално издължава горната половина на тялото, създавайки усещане за хармония.

Бутикова макси мода – каква е оптимална дължина?

За да изберете правилната красива вечерна рокля, е необходимо да се вземат предвид особеностите на дължината.

Не всеки стил е подходящ, но има универсални опции. Например, дългите вечерните рокли, които подхождат на абсолютно всички пълни момичета. Такива модели създават илюзията за висок ръст и удължаван пропорциите.

Дългата вечерна рокля е особено подходяща за пухкави жени с нисък ръст. Стилистите ви уверяват, че ще изглеждате блестящо в подобно облекло, но при условие че сте избрали правилните обувки.

Разкроените поли от леки материи придават особена красота на тоалетите. Вариантът миди също е в състояние да направи всяко момиче невероятно привлекателно. Такъв тоалет придава на образа благородство и елегантност.

Дрехите могат да достигат до средата на прасеца, коляното или леко да го откриват.

Когато избирате вечерна рокля, не е желателно да купувате къса такава. По-добре е да се спрете на дължина, която е малко над линията на коляното. Само при много красиви и стройни крака е допустима по-къса пола.