OffNews.bg

Заплетени убийства в новия сборник с разкази на Агата Кристи ''Двоен грях''

Нов сборник разкази на Агата Кристи излиза в началото на юни. „Двоен грях“ включва четиринадесет изключителни истории, които съдържат всички елементи на майсторския похват на Първата дама на криминалната литература.

Книгата ще отведе читателите до най-екзотичните и горещи дестинации, където престъпниците не излизат във ваканция дори в дългите и топли летни дни. Колоритните герои на Агата Кристи разкриват сложни мистерии под лъчите на жаркото слънце и преследват злодеи на фона на райски пейзажи. Заплетени убийства, хладнокръвно отвличане, добре планирани кражби – нито едно злодеяние няма да остане ненаказано.

„Двоен грях“ е четвърти поред сборник на издателство "ЕРА", с изцяло обновена визия на кориците, привлекателна и за по-младата публика.

Агата Кристи е най-популярният криминален автор в света. Нейните произведения са преведени на над сто езика, продадени в повече от два милиарда екземпляра. Ексцентрична, непредсказуема и вечно интригуваща, Агата Кристи е обявена за "Първата дама на криминалния жанр".