OffNews.bg

Порнозвезда в пенсия орезили млад футболист

Оттеглилата се порноиндустрията американска актриса от ливански произход Миа Халифа направи за смях за трети път обещаващия куотърбек на отбора на Университета на Мисипи Чад Кели, който се опитва да я сваля.

Любопитното е, че въпреки всичко младокът не се отказва от общуването със звездата от филмите за възрастни, като явно смята, че упоритостта му ще се възнагради.

Първият контакт между двамата е през септември миналата година, като Кели кани Халифа на вечеря, за да се поопознаят, окуражен от факта, че тя е последвала профила му в Туитър. Тя брутално го реже, като го съветва да не се занимава с момичета, които са над неговото ниво и публикува разговора им, с което го прави за смях пред своите 1,4 милиона последователи.

Месец по-късно Кели отново се сеща за Халифа и й пише съобщение с правописни грешки, в които я пита какво работи и иска да му прави автобиография. Халифа го пита дали е пиян, а след това отново публикува разговора им.

Преди няколко дни журналист,отразяващ американския футбол пуска в Туитър публикация, в която съобщава, че Кели не е поканен на традиционния лагер NFL combine, на който треньорите от елитната лига в продължение на седмица се запознават с качествата на младите играчи с идеята да ги привлекат в професионалния спорт. Кели е останал извън събитието по неигрови причини.

Халифа пуска шеговит пост, че Кели може отново да се напие и да пише в Туитър на известния треньор Джон Груден дали не иска да се срещнат наживо.

A post shared by Mia Khalifa (@notthefakemiakhalifa) на