OffNews.bg

Георги Георгиев: Никой в София не иска ядливи чашки вместо метро

Никой в София не прие като нормално парите за строежа на метрото до Слатина от Плана за възстановяване да се спрат и да се отклонят без конкурс към приближени фирми на ПП за проекти за ядливи чашки и чинийки (2.5 млн. лв), други 4.3 милиона лева за частна фирма - да развива изкуствен интелект и т.н. 

Това написа във фейсбук кандидатът за общински съветник от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. София не е общински стартъп, а дом на милион и половина българи. Затова не можем да позволим експерименти и хаосът от националното управление на "Продължаваме промяната" да се пренесе в града, категоричен е той. 

През последните две години на всички стана ясно, че ПП провеждат наказателна акция срещу столицата, не бива да позволим тя да се превърне в наказателен кметски мандат на техния кандидат, заявява още Георгиев. 

Ние ще гарантираме развитието на града и на големите инфраструктурни проекти за метро, булеварди, вътрешните градски рингове и инвестициите в кварталите по програмата ни за тротоарите, обещава Георгиев. 

И уверява: София не може да се управлява с общи приказки и пожелания, а с конкретни и разумни решения.