OffNews.bg

В Левски намериха виновника за загубите

Футболистите на столичния Левски намериха обяснение за загубите във важни мачове през сезона. Според левскарите причината е, че мачовете са се играли на националния стадион "Васил Левски", а не на клубното съоръжение "Георги Аспарухов" в Подуяне.

"Има нещо там. Не ни върви. Славия ни спъна през есента, а следд това и за Купата. Витоша ни взе точка, ЦСКА ни би два пъти", коментирали левскарите, цитирани от "Меридиан Мач".

Сега на Левски му предстои битка за Европа срещу Верея в Стара Загора. Точка или победа ще осигури на сините бараж срещу седмия във временното класиране.

Делио Роси ще остане начело на Левски само ако успее да класира отбора за участие в Лига Еворпа. В противен случай италианският специалист ще се раздели с клуба.
Според шефа в клуба Красимир Иванов участието в Европа не било важно за финансите на клуба, а имало само репутационен характер.
Въпреки това на "Герена" са поставили пред треньора Делио Роси задачата да удържи третото място. Ако Левски се добере до евроучастие, идеята на ръководството е да даде шанс на Роси да води тима и на международната сцена. Освен това съставът ще бъде подсилен с три нови попълнения.