OffNews.bg

Трагичен Левски изхвръкна от Европа

Уникално слаб Левски заслужено отпадна от Лига Европа. "Сините" паднаха 1:2 от Хайдук Сплит и с общ резултат 1:3 се насочват към вътрешното първенство. На Герена със сигурност трябва да се замислят дали имат правилен треньор, спортен директор.

Дали Нар, Бабатунде са тренирали професионално футбол. Дали Мапуку е научил правилото за засада или го кара на майтап.

Хайдук изтърва около 6-7 невероятни положения. куриоз на месеца в света може да стане това, при което топката със сигурност влизаше във вратата на Левски, но нападател на гостите я спра на голлинията и му свириха засада. Уникално безхаберие!

Заслужено футболът наказва подобни изяви. Левски поведе чрез резервата Буш, който засече с глава центриране в 69-ата минута. Явно хърватите не се трогнаха, преценявайки силите на терена. И нанесоха бърз удар.

Резервата Оданза изравни в 80-ата минута с малко късмет, а в 85-ата минута Ерцег елиминира домакините с удар извън пеналта.

Единственото извинение на Левски е липсата на публика. Тя беше пред сектор "А" и даде сърцето си до последната секунда. Но при толкова безхаберен отбор няма с какво да помогне дори от трибуните.