OffNews.bg

Слабият Левски разцепи феновете

Феновете на столичния гранд Левски са изправени пред ново разцепление заради слабото представяне на тима през пролетта.

Поне това става ясно от две декларации на привърженици, публикувани само в рамките на 24 часа. Първо във фейсбук страницата "Сектор Б" беше публикуван текст след загубата от Берое с 1:2 на "Герена".

В него привържениците нападат футболистите и застават зад треньора Делио Роси. Ден по-късно от Националния клуб на привържениците на Левски се разграничиха от този текст, като призоваха да не се вярва на всичко подписано от името на Сектор Б - любимото място на левскарите на стадиона.

"Дебело подчертаваме, че "СЕКТОР Б" е ФЕН страница, нямаща нищо общо с организациите на привържениците на Левски. Позицията в нея е позиция единствено на автора и съдържател на въпросната страница. И въпреки, че тя съвпада с голяма част от мненията на хората в Сектора, едно подобно обобщаване на позиции е недопустимо.

В Сектора има и подкрепящи, и неподкрепящи г-н Роси, което е напълно нормално. Все пак, при нужда от обнародване на официални позиции, ФБ страници на организираните привърженици на Левски в Сектора са тази на НКП, Сектор Б Ултрас, както и на съответните фракции присъстващи в Сектор Б.

Когато излезе позиция от тях, може да се говори, че това е позицията на съответните хора, седящи зад съответната организация.

Всичко друго е самозванство, манипулация и създаване на интриги и сензации!", написаха от НКП.