OffNews.bg

Луис Суарес няма да празнува, ако вкара на Ливърпул

Нападателят на Барселона Луис Суарес заяви категорично, че няма да празнува, ако се разпише във вратата на Ливърпул тази вечер.

Двата тима ще премерят сили на стадион "Анфийлд" в реванша от полуфиналите на Шампионска лига, като мърсисайдци ще имат изключително тежката задача да наваксат пасив от 3 гола след първия мач на "Камп Ноу".

Суарес пък сподели, че каталунците са научили своя урок след краха срещу Рома през миналата година, след като римляните победиха точно с 3:0 Барса в италианската столица и ги изхвърлиха от турнира.

"Поучихме се от грешките в миналото. Идваме на "Анфийлд" след тежък край на миналия сезон, който ни е останал в главите.

Не трябва да се залъгваме от първия резултат, тъй като Ливърпул може да накаже всяка грешка при нас. Отборът им беше финалист миналата година в турнира, а през тази година се бори за титлата в Англия.

Много съм благодарен на Ливърпул за всичко, което направи за мен и съм развълнуван, че се връщам тук. Няма да празнувам, ако отбележа тук, както не празнувах, когато вкарвах на Грьонинген с Аякс, когато гостувахме", каза Суарес.