OffNews.bg

Левски ще се опита да задържи още един важен футболист

От Левски ще се възползват от следващата пауза за националните отбори, за да приключят сагата с бъдещето на още един от важните си футболисти - Жерсон Кабрал.

Крилото продължава да се представя отлично до сега и се превърна в един от най-важните играчи на "сините" в отсъствието на конкурента си Паулиньо, пише "Меридиан мач". Договорът му обаче изтича през лятото, а на "Герена" едва ли искат да го изпуснат лесно.

"Сините" вече преподписаха с Габриел Обертан. Изпълнителният директор на клуба Красимир Иванов пък бе категоричен, че е направено и предложение към Милош Цветкович, въпреки че родният агент Милко Бански, който го представлява, твърди обратното.

Защитникът на Левски Аймен Белаид обаче засега няма да получи предложение за нов договор. Тунизиецът в момента е със статут на твърда резерва и затова от ръководството на клуба не бързат с воденето на преговори с него.

Белаид кара втория си престой на "Герена". Той подписа за втори път със "сините" в края на миналата година. Тогава той дори мина кратък пробен период при Делио Роси, преди да се споразумее да остане в клуба до лятото на 2019 година.