OffNews.bg

Бивш футболист на Лудогорец изненадващо почина

Бившият футболист на Лудогорец Джоди Лукоки изненадващо е починал на 29-годишна възраст. Новината беше обявена от световните медии, но за момента няма информация за причината за смъртта му.

Лукоки дойде в Лудогорец през лятото на 2015 година от нидерландския Цволе. С екипа на шампионите изигра над 100 мача във всички турнири, преди да се разделят по взаимно съгласие през пролетта на 2020 година.

За последно Лукоки носеше фланелката на бившия тим на Николай Михайлов - Твенте. В последно време той се възстановяваше от контузия на кръстна връзка на коляното. От Лудогорец също изразиха съболезнования за смъртта на бившия си футболист.

Ето какво написаха разградчани:

"Почивай в мир, Джоди! Лудогорец скърби със семейството и близките на Лукоки за кончината му

ПФК Лудогорец изказва своите съболезнования на роднините и близките на Джоди Лукоки, който почина на 29-годишна възраст. Нидерландският нападател игра 5 години за "орлите", като стана четири пъти шампион на България, записвайки 157 мача с 30 гола във всички турнири.

През 2020 г. Лукоки премина в турския Малатияспор, а запоследно носи екипа на Твенте. Бил е още част от Аякс, Камбюр и Цволе.

Почивай в мир, Джоди!"

In Memoriam | Jody Lukoki#peczwolle

— PEC Zwolle (@PECZwolle) May 9, 2022