OffNews.bg

Частни апартаменти очакват знаменитостите на летище LAX в Лос Анджелис

Списание Architectural Digest разкрива повече за начина, по който важните личности се посрещат на летищата, като акцентира върху нов частен апартамент, през който преминават звездите на летище LAX в Лос Анджелис.

Изданието пише, че мястото е силно обезопасено и няма заплаха от папараци и фенове, които да притесняват клиентите на летището по време на пътуването им.

Това е първият по рода си частен терминал в САЩ, който следва стъпките на подобни концепции на летища в Дубай, Лондон, Мюнхен и Франкфурт. Проектиран е да направи пътуването по-опростено, удобно и дискретно и е насочен към високопоставени лица, макар че е отворен за всеки, готов да заплати годишна членска такса от 4500 долара. В цената са включени индивидуални апартаменти, частни скенери, проверяващи и митнически контрол, разкрасителни процедури като маникюр и масажи, детска площадка, както и шофьор с автомобил на BMW 7-серия, който кара пътниците до самолета.

Според списанието най-голямото предимство на частния апартамент е, че посетителите му не трябва дори да влизат в главния терминал. Облекчението от претъпканите гишета, дългите опашки и създаването на напрежение е голямо. От частния терминал посочват, че пътуването е от седалка до седалка, като са нужни само 76 стъпки, в сравнение с 2000 стъпки в главния терминал.

Частният терминал се управлява и е собственост на „Gavin de Becker and Associates“ – фирма, която охранява правителствени служители на САЩ. Това води до извода, че посетителите на терминала са в сигурни ръце.