OffNews.bg

Не!Новините: Гузни пенсионери връщат взетото от фискалния резерв

Хумористичните сайтове вече подеха изказването на Бойко Борисов, че пенсионерите са изяли фискалния резерв на страната.

То бе направено на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ в петък. На следващия ден Борисов се отметна от думите си и обясни, че не пенсионерите, а Станишев е виновен.

Очевидно обясненията не са хванали дикиш пред Не!Новините, които публикуваха следния текст:

След като бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец посочи със залинял от глад и недоимък пръст родните пенсионери и ги обяви за главен консуматор на фискалния резерв, представителите на третата възраст се признаха за виновни и понечиха да изкупят греховете си.

"Тука съм донесла козунак и кисело мляко. Дайте да премерим фискалния резерв и баби ще му оплете терлички" - подаде храна към фискалния резерв 83-годишната Миланка от Пловдив, наред с едни 30 лева, които представляват спестяванията ѝ от последните 10 години.

Така за един ден към фискалния резерв се събраха над 1030 лева от всички пенсионери, домашни сладки на корем, няколко стайни растения, един бастун и няколко изкуствени ченета, чиито собственици са преценили, че няма да им трябват занапред.

"Да върнем България на хората!" - възкликна друг бивш и очертаващо се бъдещ национален управленец, недоволен от фискалния резерв и факта, че вече България не му харесва и е време хората да си я вземат, преди да е омирисала дрехите му.

В други новини с подчертано предизборен характер - проучване показа, че ако идиотите и дебилите у нас днес учредят партия, тя ще събере... а, те вече си имали десетки партии и коалиции.