OffNews.bg

Антъни Иванов: Само в България тревата е дрога

Само в България "тревата" е дрога, а алкохолът си го правим в мазето. Така плувецът Антъни Иванов коментира случая, при който бе хванат с марихуана в Благоевград заедно с негов приятел.

"Лошо стечение на обстоятелствата. Предложих да ми направят тест, полицията не искаше. След това ни пуснаха. Просто така се случи, бях заедно с един мой приятел, с който не се бяхме виждали отдавна. Имахме намерение, но не го направихме", каза Иванов пред Би Ти Ви по-рано. 

Във Фейсбук наказаният за три години плувец написа, че няма да се оправдава за нещо, което се е случило, защото не е лъжец.

"Бих искал да кажа, че не съм задържан за 24 часа и тази сутрин бях в басейна. Случаят вчера беше определен за "маловажен" от органите на реда и бях пуснат след 1 час заради "смешното" количество от 0.02 г.", пише още Иванов. 

Той допълва, че разбира защо всичко това стига до медиите, но не разбирал защо се вдига шум за такива неща, а не за сериозни.

"Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, но едва ли го наричат с такива епитети, каквито вече чух аз", обяснява Иванов, като към публикацията си е прикачил снимка на Фелпс, който пуши марихуана.