OffNews.bg

Vivacom предлага Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live на цената на смартфона

Vivacom пуска нова атрактивна промоция за българските фенове на марката Samsung. От 22 до 30 юни те могат да закупят смартфона Samsung Galaxy A53 5G и да получат безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Live на цената на смартфона, която е 17,98 лв./мес. с план Unlimited 150.

Samsung Galaxy A53 5G разполага с 6.5-инчов Super AMOLED дисплей с резолюция 2400 x 1080 px и 85,4% съотношение към корпуса. Защитен е от Corning Gorilla Glass 5 покритие. Моделът се отличава с впечатляваща четворна задна камера с 64 MP основен сензор. Освен него, са налични един 12 MP ултраширокоъгълен сензор, един 5 MP макро и още един 5 MP сензор за дълбочина. Предната камера е 32 MP.

Смартфонът работи с 8-ядрен процесор Exynos 1280, оперативната му памет е 6 GB, a вътрешната - 128 GB. Тя може да се увеличи до 1 TB с помощта на карта, като за целта се използва вторият слот за nano SIM. Батерията на смартфона е с капацитет 5000 mAh и поддържа 25W бързо зареждане. Samsung Galaxy A53 5G поддържа мобилни комуникации от пето поколение и e напълно съвместим с 5G мрежата на Vivacom, която е най-бързата в България на базата на анализ на Ookla® на Speedtest Intelligence® . Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 530 населени места и курорти.

Samsung Galaxy Buds Live са стилни и компактни безжични слушалки, които се отличават с множество смарт функционалности и ергономичен дизайн. Работят с безжичния стандарт Bluetooth 5.0 и разполагат с вграден гласов асистент Bixby. Това са първите Galaxy Buds слушалки с ANC (Active Noise Cancellation - активно шумопотискане), намалявайки ефективно заобикалящия шум. Батерията на самите слушалки е с капацитет 60 mAh, а тази на кейса за съхранение и зареждане - 472 mAh. Само за 5 минути зареждане, те могат да добавят цял час работоспособност.