OffNews.bg

Документални поредици по случай Деня на Земята в EON Видеотека

На 22 април отбелязваме Деня на Земята. Специално по повода EON Видеотека от Vivacom представя богат избор от завладяващи документални поредици, които ще ви отнесат на непознати места и ще ви разкажат нечувани досега истории. Във Видеотеката има разнообразно ексклузивно съдържание, включително интересни научно-популярни предавания и поредици на National Geographic, Viasat Nature и History Channel.

От златистите пустини до зелените джунгли, от безкрайните океани до снежните върхове на планините - с EON Видеотека можете да изследвате непознати кътчета от планетата Земя. В следващите редове ще ви представим част от интересните научно-популярни поредици, с които да отбележите Деня на Земята в EON Видеотека.

„Свят на покой“ е изцяло нова поредица, която комбинира завладяващи кадри, озвучени с гласовете на 10 от най-известните холивудски звезди, налична в каталога на HBO On Demand. Всеки епизод ще ви пренесе в свят на покой с помощта на релаксираща музика, впечатляващи природни кадри и успокояващ глас. В EON Видеотека можете да гледате също „Вечна планета: Героите на океаните“, където екип от морски учени разказват за защитата на океаните, а също и историята за едно опасно спускане от висок снежен връх в „На края на света“, налични в каталога на HBO On Demand.

Документалните поредици в EON Видеотека включват още „Изкуството на градината“ от каталога на Pickbox NOW, където най-добрите дизайнери на градини обсъждат последните си проекти по света и демонстрират връзките между климатичните промени, устойчивостта и изкуството на градината. Насладете се на вълнуващите продукции на National Geographic On Demand „Фотограф“, „Дивият бряг на Калифорния“ и „Европа отвисоко“, за да опознаете подводния свят на Бахамските острови, местността Биг Сур в САЩ и спиращи дъха пейзажи от Стария континент. В каталога на Arena Play са налични и филмите „Абсолютна нула“ и „Супер вулкан“.

Видеотеката на EON предлага голям избор от вълнуващи филми и научно-популярни предавания и поредици, с които да обогатите своята обща култура. Забавлението в най-голямата видеотека в страната е гарантирано с разнообразието от съдържание, препоръчано от усъвършенстван изкуствен интелект и специален екип от редактори.