OffNews.bg

Видео от ВСУ: Морски пехотинци устроиха засада на руските окупатори и ги удариха накуп

Морски пехотинци от състава на ВСУ на Украйна са устроили през изминалото денонощие засада и са близо 20 бойци на противника, съобщи на страницата си формированието, в което служат пехотинците. Цялата операция е заснета с дрон в режим таймлапс и се превърна в хит сред украинския сегмент на социалните мрежи. Главни участници в нея са бойците от 503-ти самостоятелен батальон на морската пехота.

„Работим по старата изпитана схема „Като видиш – стреляй!“ Тест за бдителност – колко руски окупатора уцелиха с един изстрел „Язовците“ (от борсук, язовец, какъвто е прякорът на морските пехотинци)? Благодарим на групата „Помогни на фронта“ и на всички дарители за внушителната помощ. Благодарение на вашите дронове, можем да доставяме смърт на враговете ефективно и красиво.“ – се казва в описанието под видеото.

Самите кадри показват как в кратък отрязък от време в колона по един военни се движат към полузазрушени сгради и влизат в една от тях. Когато влиза и последният от войниците, украинската армия нанася удар по сградата. Военните в Киев твърдят за 19 убити.