OffNews.bg

Шварценегер към руснаците: Каква денацификация, президентът на Украйна е евреин

Известният холивудски актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер публикува дълго видеообръщение към руския народ. В него той обяснява колко много обича руския народ и колко много страда от това, че в момента руснаците са жертва на дезинформация и пропаганда.

Видеото звучи много искрено и емоционално.

В началото "терминаторът" разказва как първият идол в живота му е бил руснак - щангистът Юрий Власов. Като 14-годишен младеж Шварценегер го видял на живо как вдига над 200 кг над главата си, отишъл да се запознае с него и след това си сложил снимката му над леглото си, въпреки че баща му, който се сражавал на страната на Третия райх в Ленинград по време на Втората световна война, бил категорично против. Поискал да я свали, но малкият Арнолд отказал.

Шварценегер разказва и как през годините любовта му към Русия само се е засилвала и че именно това е причината да се обърне към народа на Русия. Той ги призовава да не вярват на пропагандни твърдения, че войната в Украйна цели "денацификация" и отбелязва, че самият президент Володимир Зеленски е от еврейски произход. 

"Силата и сърцата на руснаците винаги са ме вдъхновявали, затова се надявам, че ще ми позволите да ви кажа истината за войната в Украйна и това, което се случва там. Знам, че вашето правителство ви казва, че това е война за денацификация на Украйна, но това просто не е вярно. Украйна има президент от еврейски произход и на чийто баща и тримата братя са били убити от нацистите", казва Шварценегер.

Той подчертава, че войната не е започната от Киев, а от властта в Кремъл.

"На вас не ви казват истината и не знаете какви са последствията от тази война, но аз с болка в сърцето ви казвам, че хиляди руски военни вече са убити в Украйна. Те се оказаха между украинският надор, отбраняващ родината си и управляващите в Кремъл. Руското правителство лъже не само хората, но и собствените си войници", казва още Арни във видеото.