OffNews.bg

Костадинов: Русофобската паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България

Един ден цялата русофобска паплач ще отговаря пред съда за престъпленията си срещу България и българите. Ние от "Възраждане" ще се погрижим за това.

Това пише лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов в личния си фейсбук профил. Поводът е участието му в Нова тв заедно с дипломата Стефан Тафров. Те дискутираха решението на руското посолство у нас да публикува на своята страница мнението на Костадинов, че "по-големи олигофрени и малоумници от платените жълтопаветни русофоби няма".

"Ще почнем от най-видните грантояди и отцеругатели и ще стигнем до последния интернет-трол, продаващ Родината си за 2 долара на час. Гарантирам, че никого няма да пропуснем", категоричен е Костадин Костадинов.

"България няма и никога не е имала по-големи национални врагове от тези, които за последните почти 30 години прогониха или убиха близо 2 млн души от нашия народ, превърнаха ни в страна от Третия свят и деградираха някога силната ни и мощна държава до долнопробна американска колония", пише още Костадинов.

Публикуваме в оригинал изказването на лидера на партия "Възраждане" във Фейсбук. Коментарът за подобно изказване е излишен: