OffNews.bg

Борисов от Пампорово: Пожелавам на жителите на Люлин Ицо Хазарта да им построи път

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се появи за първи път след свикването на 47-ото Народно събрание във видео от среща на младежката структура на партията в Пампорово, излъчено във Фейсбук. 

"След Станишев - разруха, след Орешарски - двойна разруха, и с двете се справихме. Сега обаче ще има катастрофа", прогнозира Борисов за бъдещото редовно правителство. Той бе категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи кабинет, в който участва Бойко Рашков. 

Лидерът на ГЕРБ предрече, че новите управляващи няма да направят нито един инфраструктурен проект, пътят на страната ни към Еврозоната можел изобщо да спре.

"Правителството, в което е Бойко Рашков, червеният главен прокурор, мракобесният шеф на комунистическата следствена служба и кандидат на БСП за главен прокурор, който един от най-добрите ни президенти - Петър Стоянов, прояви мъжество и не подписа указа, ние не можем да подкрепим такова правителство. А и никой не го очаква".

Борисов, който загуби по брой гласове на вота от Христо Петров в 25 МИР, пожела на жителите на "Люлин" Ицо Хазарта да им построи път. 

Бившият премиер не пропусна възможността да критикува лидерите на "Продължаваме промяната":

"Ще изправя армия от подготвени хора пред Кирил и Асен с по-добри CV-та, по-красиви и по-умни".

"Да приложат зеления сертификат така както е в цяла Европа, но не да е тоя двоен стандарт. Защо да има парламентът привлегия", попита реторично Бойко Борисов.