OffNews.bg

Интелдей Солушънс с две награди от престижния конкурс на Българската асоциация на ПР агенциите

ПР агенцията „Интелдей Солушънс“, ексклузивен партньор за България на световната мрежа на независимите комуникационни агенции PROI, спечели две отличия на десетото юбилейно издание на престижния конкурс BAPRA Bright Awards, който приключи с церемония в столичен клуб. Това е единственият конкурс в сферата на маркетинговите комуникации у нас.

Журито, съставено изцяло от водещи международни експерти в сферата на връзките с обществеността, отличи „Интелдей Солушънс“ с първо място в категория „Комуникационна кампанния в публичния сектор“ и трето място в категория „Кампания Public Affairs“ за кампанията #EUandME, реализирана за Европейската комисия.

С тази кампания, насочена към младежите в Европа, доказахме, че младото поколение има нужда от специално създадени за тях и таргетиращи ги послания чрез целия комуникационен инструментариум – от традиционни до дигитални канали, каза Боян Иванович, изпълнителен директор на ПР агенция „Интелдей Солушънс“.

Целта на кампанията е да направи Европейския съюз по-достъпен за поколението на хилядолетието, като му помогне да открие постиженията на ЕС, които правят ежедневния му живот по-безопасен, по-лесен и по-успешен. #EUandME започна важен диалог с младите граждани, помагайки им да разберат ролята на ЕС в техния живот и да открият всичко, на което имат право в резултат от това, че живеят в една от държавите членки.

Кампанията, реализирана от „Интелдей Солушънс“, бе отличена измежду рекорден брой кандидатури в тазгодишната надпревара.

За първи път в историята на конкурса участват 164 проекта. Председател на международното жури тази година бе Барт де Врийс, начело на Международната ПР асоциация от 2016 до 2018 г.