OffNews.bg

Само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди вота

Сега само по малка нужда са ме записали. Очаквам голямата да дойде преди изборите, заяви бившият премиер Бойко Борисов в Симеоновград.

Лидерът на ГЕРБ очаква още компромати преди вота - но на никой българин не му го пожелавам. И на вас, госпожо, обърна се Борисов към журналистка в Симеоновград.

Защото след това ще ви дойдат във вашата къща. Защото, ако не ги отразите добре, ако ви бъдат сърдити, или ако бъдете обективна журналистка, може да го сложат и във вашата тоалетна. И да видиш колко е неудобно пред колегите. Като поруган си. В дома ми са ми слушали тоалетната. Тези, които искат да ме защитават в Брюксел, българските демократи, каза Борисов.

Моите колеги имат забрана да ми говорят за това – какво излиза в българските медии. Имат забрана. Не съм чул, не чета вестници, не гледам телевизия, не слушам радиа, не искам да се интересувам. Само знам, че и в моята тоалетна ме подслушват. Всичко друго приемам, ама в тоалетната… Всеки българин ходи до тоалетна. Ако на вас ви сложат СРС в тоалетната, ще ви е приятно ли? Не! - отбеляза лидерът на ГЕРБ. 

Ти мъж имаш ли? – попита Борисов журналистка в Симеоновград. И допълни: Всеки човек си има личен живот, всеки си има душичка и сърце. Ако ви запишат и дадат твоя език - с мъжа, с детето, със свекърва, и го пуснат само него. Твоите колеги ще кажат – ама как може? Ние за теб такова мислехме, такава мила душичка си, а така говориш…

Борисов заяви, че хората не се интересуват от СРС и подслушвания.

Бившият премиер отказа да отговoри дали Мирослав Найденов е бил окабелен с микрофони и внедрен:

„Не знам. Единственото, което знам, е че съм достатъчно голям и нямам нужда от защита. Нито от мои подчинени, нито от другите, нито от третите. Прекалиха. Прави впечатление, че само аз съм обект – вече колко години. Другите не говорят ли по телефони, не правят ли срещи, не правят ли листи, не се ли карат в партиите? Всичко ли им е гладко и равно? За никой друг лидер няма, само за мен, всеки ден удари, удари, удари… Добре, че хората не гледат и не четат“.