Възрастна жена твърди, че е бита от ексдепутат от ГЕРБ заради паркомясто

ОFFNews 13 май 2018 в 21:50 6643 2

Константин Язов

Снимка бТВ

73-годишна жена твърди, че е била бита от бившия депутат от ГЕРБ Константин Язов заради паркомясто в Пловдив.

Язов отрича да е употребявал физическо насилие. "Това, което казват, не е верно! Аз искрено се надявам това да не е някаква схема за изнудване и материално облагодетелстване", твърди бившият депутат. Пред Нова тв политикът заяви, че не може да коментира подробности, защото законът не му позволявал.

Жената, която е пострадала, се казва Стоянка Вътова и е настанена в болница. Тя разказва, че пазела място пред дома си, защото очаквала бус, който да разтовари вещи, изпратени от сина й. Когато се появил ексдепутатът Язов с джипа си, възрастната жена го помолила да не спира на мястото. Възникнал спор и Язов избутал жената с джипа си, потвърждава и свидетел.

След това Язов отишъл до близко заведение, а след минута се върнал и ударил в гръб Стоянка. След това се качил в автомобила си и потеглил.

"Зад гърба, отзад в тила – все едно боздуган ме удари... такава силна. Очите ми пречерняха, не видях нищо, черно видях. Ушите ми бръмнаха. Имам сътресение на мозъка", разказва пострадалата жена.

От полицията в Пловдив потвърдиха, че има такъв инцидент и по него се води разследване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

2

Стефан

14.05 2018 в 00:15

Естествено, че законът не му позволява. На яките гербави мъжкари законът позволява само да бият бабички. Иначе как ще се чуе че имат жиб, и са яки герберасти?

11024

1

Комита

13.05 2018 в 22:29

Гарантирано от ГЕРБ.