Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Три деца ударени край Лесидрен, две загинаха (обновена)

OFFNews 12 август 2015 в 09:29 8743 6

16-годишно момиче и 16-годишно момче загинаха, а момиче на 15 години е в болница със сериозни наранявания, след като лек автомобил „Ауди” удари група тинейджъри край Лесидрен вчера, съобщи МВР. 

Починалото момиче е от Троян, починалото момиче е от Лесидрен, а раненото момиче - от София.

Инцидентът е станал около 18.50 часа, причината за тежкия инцидент е нерегламентирано състезание между два леки автомобила. По време на ляв завой, след прав пътен участък, единият от водачите с инициали Ф.М на 28 години от Лесидрен, губи контрол над автомобила и навлиза в банкета. Там блъска движещите се в посока Лесидрен младежи.

Две от децата са момичета с инициали В.Ц. на 16 години от Троян и П.Б. на 15 години от град София. Момчето е с инициали М.Ц на 16-години от село Лесидрен. 

В резултат на удара на място е починало 16-годишното момиче с инициали В.Ц. от Троян. Смъртта е констатирана от пристигналия след инцидента екип на ЦСМП – Ловеч.

Другите двама пострадали са транспортирани и назначени за лечение в МБАЛ – Ловеч с тежки наранявания. Едно от децата е с опасност за живота.

Водачът, причинил инцидента, е дал отрицателна проба за алкохол.

По-късно 16-годишното момче е транспортирано в столичната болница "Пирогов", където е починало въпреки усилията на лекарите, съобщиха от лечебното заведение. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews