Тежка катастрофа на "Хемус", три деца са пострадали

OFFNews 28 юли 2014 в 23:55 6105 0

6 души са пострадали при тежка катастрофа на магистрала "Хемус" в участък в ремонт, съобщиха от полицията. Шосето е било мокро.

По първоначална информация по-тежко са ранени 3 деца и 62-годишна жена. 

Лек автомобил "Субару" с четирима пътника - баща и трите му деца влиза в насрещното движение заради ремонта на 29-ия километър на магистралата, където се удря челно в друга кола. Децата са на 8, 12 и 16 години - две момичета и момче.

Той се удря в лека кола „Хонда HRV”, управлявана от 28-годишна жена, в която са пътували мъж на 39 години и майка му на 62 години. По информация на Нова телевизия младата жена е карала твърде бързо, без да се съобрази, че има участък в ремонт.

От втория автомобил по-тежко е ранена 62-годишната жена. Наложило се е да бъде рязан автомобила „Хонда HRV”, за да бъдат извадени пътниците.

Директорът на Окръжна болница "Св. Анна" д-р Димитър Димитров, цитиран от Нова телевизия, съобщи, че в 22:30 ч. са приети един от пострадалите, който е с комоцио, синът му на 12 години и едната от дъщерите му, която е с лицеви травми, хематоми и счупен нос. Няма опасност за живота им. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!