Quantcast

Тъмнокож българин от смесен брак е пребит в трамвай в София

OFFNews Последна промяна на 08 ноември 2013 в 18:22 3547 6

"Пирогов". Снимка: БГНЕС

Тъмнокож българин от смесен брак е пребит на 7 ноември в София, съобщава "Дневник".

18-годишното момче е нападнато около 15 ч. в трамвай 22 близо до театър "София", разказа бащата му Майкъл, който е от Гана. Майката на момчето е българка.

Нападателите са били трима скинари. 

След нападението момчето се е прибрало вкъщи и е започнало да повръща. Около полунощ 18-годишното момче е настанено в "Пирогов".

Младежът е с хематом на далака, възможно е да му бъде направена операция, съобщават от пресцентъра на "Пирогов".

Бащата на момчето е информирал дежурния полицай в "Пирогов". Очаква се пострадалият да бъде посетен от полицаи от Пето РПУ, уточнява "Дневник". 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.11 2013 в 12:08

Разбирам, ако са такива национал-патриоти, да са облечени в традиционно облекло, да слушат БГ фолк, и при пръва възможност да се записват или в армията или в организации помагащи на бедни български деца и т.н.

Но да се обличат и подстригват като английски лумпени, да слушат западен тип музика, и идеята им за принос към развитието на България е да периодично да пребият някой -- и през цялото време да вярват че всичко това изразява тяхната любов към родината и жертвоготовност -- тези хора трябва да се премахнат от генофонда.

А иначе, светония стандарт е за всеци наци скинар да има един комунист и двама 'традиционни' - които са булевардни патриоти нямащи нищо против друговерци и другоцветци, стига да не подкрепят противников футболен отбор. Тук как се получи се саамо наци скинове се плодят? Нещо не е в ред социалната екология.

09.11 2013 в 03:00

Нападателите може да са скинове, но ми е интересно по каква информация го разбрахте, че и потвърдихте?
Браво бе, БитърМист, посъветва жената да не се прибере да опита да направи нещо за страната, а я посъветва да избяга в друга наркодестинация, браво. А и не ми се правете, че Мексико са напред при положение, че там 4 картела, част от които свързани със специалните служби на САЩ, движат нечий интереси.

08.11 2013 в 19:38

Не се прибирайте. Мексико е прекрасна страна. Бъдете щастливи и усмихнати вместо да живеете в раят на престъпността и корупцията на Европа. В момента България е по-закъсала по отношение на демокрация, права на човека и свобода на словото дори от дупката на Европа - Русия.

08.11 2013 в 19:22

Мъжът ми е мексиканец и мислех след 2 години да се прибираме да живеем в България, но сега ме е страх, направо не ми се мисли какво може да му се случи.

08.11 2013 в 19:19

Чудя се как са се осмелили... те обикновено гледат да са 10 на 1... НЕЩАСТНИЦИ!

08.11 2013 в 19:10

Смелчаци 3-ма срещу едно дете. Същите страхливи хиени като криещият се под маси.