Светлана Гущерова обвини бивш борец, че е счупил предните ѝ зъби пред очите на децата ѝ

OFFNews 04 юни 2024 в 16:39 3160 3

Плеймейтката Светлана Гущерова

Снимка Фейсбук

Светлана Гущерова

Бившият борец Кирил Терзиев е нападнал Светлана Гущерова и е счупил предните ѝ зъби пред очите на децата ѝ, твърди плеймейтката в официалния си профил в Инстаграм.

Гущерова била атакувана от Терзиев в понеделник в колата си, в която се возели трите ѝ деца. Терзиев я следял от известно време и ѝ отправял заплахи, но днес се стигнало до физическо насилие, допълва тя. 

"Ще споделя нещо, което касае сигурността на цялото ми семейство. Кирил Терзиев, бивш борец, преди минути ми посегна в колата пред децата ми Криси, Ани и Доби. Това се случи, след като забелязах, че ме следи. Спрях, за да го попитам защо, след като бях заплашвана 1 година от него. Досега мълчах! Но след като ми посегна през прозореца на колата ми, пак казвам - пред децата ми, чашата преля. Полицията не обръща внимание на сигналите ми - в каква държава живеем", написа тя в профила си в социалните мрежи.

Светлана Гущерова добавя, че полицейският екип не е пристигнал 30 минути, след като подала сигнал. В друга публикация плеймейтката пише, че Кирил Терзиев е счупил предните ѝ зъби.

"Наистина не мога да повярвам в каква държава живеем. Подкупна ли е полицията, за да се случва това. Преди 30 минути се обадих, а все още няма екип. Страхувам се, а полицията я няма, за да ни защити", добавя Гущерова.

Междувременно пред в. "24 часа" Терзиев заяви, че "не е докосвал Гущерова". Той твърди, че плеймейтката се е опитала да го наплюе през прозореца на колата и се е ударила в него. По думите му при разговора с полицията борецът поискал да се видят камерите в района, като записите щели да го оневинят.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    605

    3

    avitohol

    05.06 2024 в 08:55

    Крокодилов да не обедня, че не и взема охрана ....

    -1995

    2

    Гьорче2

    05.06 2024 в 01:57

    Love Hurts!

    -2674

    1

    Владè

    04.06 2024 в 17:33

    Това е елитътъъъъът нъ Българияяяяяяя. Муцуни.Защо ви е милиция ? Нали вий командити ба.
     
    X

    Историите на Иво Иванов