Стрелец улучи патрулка в Сливен с въздушна пушка

OFFNews 06 ноември 2017 в 14:12 2450 0

Стрелец улучи патрулка в Сливен с въздушна пушка

Патрулен автомобил на полицията в Сливен е бил улучен повреден след изстрел с въздушна пушка. Случаят е от събота.

От ОДМВР съобщиха за OFFNews, че е засегнато едното стъкло на патрулния автомобил. След инцидента полицаите в него са повикали подкрепление, но към момента все още не е ясно кой е стрелецът. Пострадали няма.

В местни медии обаче се появи друга версия. В района на кръстовището на булевардите "Братя Миладинови" и "Хаджи Димитър" е имало престрелка, в която са участвали няколко патрулки. Инцидентът се разиграл по време на акция срещу наркоразпространението, при която е имало престрелка между полицаи и наркопласьори.

Според очевидци едната патрулка била със счупени стъкла.

И при двете версии случаят не е отразен в полицейския бюлетин. В същото време от него става ясно, че в съботния ден е имало няколко операции срещу наркоразпространението. 

При едната по време на проверка на помещение в центъра на град Сливен екип на група „Охрана на обществения ред“ е открила вещества и предмети, необходими за производство на наркотични вещества. При другия случай са задържани двама души за притежание на наркотични вещества. В единия от тях, който е на 36 години, са намерени и иззети 10 броя пликчета, съдържащи бяло кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин.

Срещу него е образувано досъдебно производство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови