Станислав не е убил 4-годишната Ани, само нарязал тялото й

OFFNews Последна промяна на 12 май 2015 в 22:11 11125 4

Бащата на убитото дете Ани Борисова Станислав Бакърджиев заяви, че не е отговорен за смъртта й.  В изявления пред медиите неговият адвокат Панайотис Хрисикакис посочи, че според клиента му детето е починало от естествена смърт или „в резултат на нещо друго, което не можем да оповестим в момента”, съобщи greporter.info

Защитникът заяви, че основната част от въпросите на следователката били свързани със случилото се след настъпването на смъртта на Ани.

В отговор Станислав заявил, че само нарязал трупа на детето, без да извърши появилите се в различни медии ужасяващи деяния. В подкрепа на това негово твърдение е и фактът, че в квартирата, в която живеел няма готварска печка, а само едно малко газениче.

В същото време Хрисикакис отказа да коментира дали Станислав е признал пред следователката, че в унищожаването на трупа му е помогнал приятелят му Николай.

„Той заяви, че е нарязал тялото, но съществуват някои детайли, които не мога да изразя публично. Те бяха част от днешните му показания. Става дума за подробности, които не бяха засегнати в първите му показания”.

Адвокатът заяви, че не може да отговори на въпроса дали ще поиска кръстосан разпит на Станислав и Николай, както направи колегата му, който защитава майката Димитрина Борисова. Той отказа да даде отговор и на въпроса на GRReporter дали е потърсено съдействие от страна на българските съдебни власти за призоваването на Николай да даде показания.

Той все пак уточни, че Станислав останал твърдо зад първоначалното си твърдение, че Димитрина Борисова не е знаела за смъртта на Ани.

По-рано стана ясно, че следователката е получила анонимно писмо, в което се твърди, че Ани може да не е била убита, а продадена на мрежа за трафик с органи или на педофили. Според адвоката то не е нищо повече от опит за предизвикване на шум около така или иначе ужасяващата история. „Пример за подобно действие е и появата на мнимата психоложка. Вече бе проведено разследване в посока на описаните в това писмо предположения, но не мога да дам повече детайли за това”, бе реакцията на Панайотис Хрисикакис.В хода на разпита на Станислав Бакърджиев в съда пристигна неговата майка Офелия, която заяви пред медиите, че след вчерашния ѝ разпит от следователката е получила обаждане от майката на Ани – Димитрина, която се намира в ареста на женския затвор в Елеонас край Тива. Въпреки че по-рано майката на Станислав описа точния разговор помежду им пред журналисти, тя отказа да каже същите думи пред камерите. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14.05 2015 в 09:45

Ебати смешния народ сме!!! 'нека съдът даа реши оставете ги стига драма' когато руснак уби дете кво стана НИЩО!!! сега акул давате на гърците. Наи голямата излагация на Балканите!!!

13.05 2015 в 15:56

Не знам дали гръцките власти е решат въпроса, но мисля, че гръцките затворници ще го направят.

13.05 2015 в 11:47

Мисля, че трябва да оставим Гръцките власти да го решат този проблем и да не разнищваме повече за тази история, защото идиоти има по целия свят. Защо просто не престанем да се занимаваме с това, и не оставим гръцкия съд да си свърши работата. Повярвайте ми, на никого не му е приятно да чете как баща е сварил, разчленил и нарязал трупа на убитата си дъщеричка. Просто не занимавайте хората с такива ужасяващи неща, моля ви!

13.05 2015 в 10:19

Изрод мръсен...

Като родител дори не мога да си обясня как някой може въобще да му хрумне да направи такова нещо.