Спецакция във Варненско, село Каменар е под полицейска блокада (обновена)

Специализирана операция и в Сливенско, шестима задържани за няколко часа

OFFNews 30 март 2023 в 07:42 5064 1

Полиция

Снимка Архив

Полиция

Полицейска акция, насочена срещу битовата престъпност и купуването на гласове, е започнала рано тази сутрин. Акцията обхваща няколко области в страната.

Полицията претърсва и за наркотични вещества във Варненска област, съобщава БНТ.

До момента няма информация за задържани.

Акцията ще продължи през целия ден. Ще бъдат претърсвани различни адреси във Варненска област, както и в града. 

Шестима души са задържани при полицейска операция в сливенския квартал "Надежда", предаде Нова ТВ. На входа на жилищния район е изградено КПП. 

Жандармерия и полиция извършват проверки на адреси и заложни къщи. Акцията е насочена срещу битовата престъпност и нарушения на изборното законодателство.

Специализирана полицейска операция в Бургаско. Акцията е насочена срещу изборната търговия. От рано сутринта органите на реда проверяват няколко адреса в созополското село Крушевец.

От една от къщите полицията задържа мъж. Има данни, че е замесен в купуване на гласове за вота в неделя.

В Сандански също се провежда акция. Акцията е по линия на противодействие на конвенционалната престъпност и опазване на обществения ред, както и противодействие на престъпленията, свързани с политическите права на гражданите. Към момента има един арестуван.

Очаква се арестите да продължат, полицията работи активно по всеки оперативен сигнал в района и предстоят проверки на различни адреси и физически лица.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови