Синът на пациент би санитарка в Благоевград

Последна промяна на 29 ноември 2015 в 10:48 3228 4

Санитарка от спешното отделение на болницата в Благоевград е била бита от придружител на пациент тази нощ, съобщи агенция "Фокус".

Нападателят е избягал.

Побоят е станал в асансьора, водещ към отделението по образна диагностика, което се намира на 4-ия етаж в поликлиниката. Там 51-годишната жена е била удряна и ритана от сина на 70-годишен пациент.

Възрастният мъж паднал от леглото в дома си и се наранил. Линейка на Спешна помощ го взела от дома му. Приели го в болницата към 1.30 ч. след полунощ. След прегледа при лекар санитарката трябвало да транспортира пациента с носилка до скенера. В това време пристигнал синът - 37-годишен мъж, и тръгнал след санитарката.

В асансьора синът разменил реплики с баща си и неочаквано започнал да го удря в главата, след което, на излизане от асансьора, сграбчил санитарката и започнал да блъска главата й в стената и да я рита. Жената успяла да се отскубне и да избяга. Слязла в спешното отделение и разказала какво се е случило.

Дежурните подали сигнал към полицията.

Нападателят е успял да избяга преди пристигането на патрула. Полицията го издирва.

На нападната санитарка е направен първичен преглед, който не е установил тежки травми.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.11 2015 в 17:31

От написаното, разбирам, че синът е пребил баща си. След което пострадалият е извикал линейка, за да го спаси от отрочето и е излъгал, че е паднал от леглото. Да ама синчето го догонва в болницата и започва да го блъска по главата пред очите на санитарката, която най-вероятно се е намесила и съответно го е отнесла... Това е моят превод на статията.

29.11 2015 в 14:57

Не оправдавам боя, но някои санитари наистина си заслужават боя. Ако не им дадеш пари, нарочно не изпълняват задълженията си, не поглеждат пациентите, карат им се и ги обиждат и са груби. Преди години баба ми лежа в болница, санитарите са й искали пари, за да й помогнат да стане и да отиде до тоалетна, дърпали са я грубо, викали са й. Подадох оплакване до шефовете и нищо. така че не се учудвам , ако на някой му е дошло повече.

29.11 2015 в 14:47

Болниците са пълни с бесни цигани. Нищо против етноса като цяло, но това е нетърпимо вече. Примитивизъм до краен предел.

29.11 2015 в 13:55

Това и при животните го няма. Откъде изпълзяха тези примати??