Син уби баща си и се хвърли под влак в Симеоновград

OFFNews 03 юни 2024 в 16:40 2215 0

Полицейска лента, поставена на местопрестъпление

Снимка БГНЕС

Местопрестъпление

38-годишен мъж уби 60-годишния си баща, а след това се самоуби в Симеоновград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Прегледани са записите от камери за видеонаблюдение в дома на по-възрастния мъж, като е установено, че той е бил убит от сина си.

Случаят е от неделя около 20 ч. Тогава е подаден сигнал от 66-годишен мъж за това, че в къщата си в града е намерил тялото на 60-годишния си брат с порезна рана на врата. По тялото му и около него имало много кръв.

Междувременно 45-годишен машинист на товарна композиция подал сигнал, че влак е блъснал човек. Машинистът съобщил, че при движението си по жп линията от Симеоновград за Харманли при км 258 е забелязал мъж, който стоял близо до линията.

При приближаване на влака мъжът скочил пред машината. Вследствие на удара починал на място. Загиналият е 38-годишният мъж от село Дебелт, община Средец, който убил баща си преди това.

Машинистът на товарната композиция е тестван за употреба на алкохол и наркотици, като пробите му са отрицателни. По двата случая са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Русия търси разкол в българската църква, за да бъде избран проруски патриарх