Шофьор вкара в болница полицай в Хасково

ОFFNews 31 юли 2015 в 17:44 4327 5

Хасковски полицай е бил приет в болница, след като е пребит от шофьор, съобщи БНР.

До инцидента се стигнало, след като 34-годишният мъж отказал да представи личните си документи и е отведен в полицейското управление. 

Там той се опитал да си ги вземе, като ударил инспектора и побегнал, но колегите на униформения го спрели.

Според bTV пострадалият служител на МВР е младши инспектор Венцислав Георгиев, който е със скъсани мускулни влакна на левия крак.

„При проверката се установява, че лицето е с изтекло свидетелство за управление, без „Гражданска отговорност”, както и отказва да бъде изпробван с техническо средство за наличие на алкохол”, обясни началникът на Пътна полиция в Хасково Иван Расоков.

„По едно време човекът казва: „Искам до тоалетна”. Добре. Проблем нямаш. Нормално е да отиде и в един момент поглеждам към колегите просто да му окажат съдействие и в един момент просто усещам той как минава зад мен, зад гърба ми, усещам удар в левия крак и аз съм долу на земята”, разказа пострадалият младши инспектор Венцислав Георгиев.

От полицията съобщават, че подобни случаи на насилие не са рядкост, като това не е първото провинение на 34-годишния шофьор. Той вече веднъж е съден за шофиране в пияно състояние. Сега срещу него има повдигнато обвинение за нападение над длъжностно лице.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови