Шофьор блъсна 15-годишно момче на пешеходна пътека и избяга

OFFNews 04 февруари 2017 в 17:53 11415 3

Шофьор блъсна 15-годишно момиче на пешеходна пътека и избяга

16-годишно момче е блъснато на пешеходна пътека столичния бул. „Никола Мушанов“, в района срещу трамвайното депо. Според първоначалните данни момчето е било ударено от лека кола, която е напуснала мястото, съобщи МВР.

Момчето е откарано в болница. На място са екипи на КАТ. Минути след случилото се столичните полицаи са установили автомобила. Предстои изясняване на обстоятелствата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

3

Стефан

04.02 2017 в 22:46

Да бе, щото не пресичат сякаш се разхождат в собствения си хол. Или не стоят на зебрите нарочно. Или не пресичат където и когато им скимне, щото пешеходеца все бил прав.
Оня ден един такъв и колата искаше да ми счупи, щото "зебра". Където никога не я е имало. Чак пенсионерките се възмутиха от него. Хубаво, не му стигнаха една глава и 30 кила да се оправи с мене и замириса на напикано, ми ако беше нормален човек?
Или па безобразието на три прокурорки, на години, пред районната прокуратура. И как се държаха и с мене, и със шофьорите. А като вдигнах телефона и извиках полиция задето са ме нападнали - избягаха така, че 10 мъже не успяхме да ги спрем.
Пешеходецо, запомни! Никой нищо не ти е длъжен!

13507

1

Защо да се обсъжда това? Вече има прецеденти в БГ(ристан).
Според българският съд, момчето не се е огледало, преценило скоростта на автомобила и така е "съпричинило" този инцидент.
Ето, преди време какво се решиха-
"Според върховните съдии момичето не се е огледало, не е преценило скоростта на моториста и така е „съпричинило" инцидента - въпреки че на пътека предимството е на пешеходеца.Моторисът, убил Лора, получи две години затвор за причинената от него по непредпазливост катастрофа. При нея 20-годишното момиче издъхна на пешеходна пътека във Варна преди 5 години."