Шефът на "Агресия" Александър Антов е убит с два куршума в главата

OFFNews 09 януари 2016 в 18:39 13513 11

Покойният Александър Антов

Александър Антов е убит около 18:00 ч. в петък в гориста местност край Бистрица с два куршума в главата от огнестрелно оръжие.

Това установи разследването за смъртта на бизнесмена Антов в с. Бистрица, София. То се провежда под ръководството на Софийска градска прокуратура (СГП) от СДВР.

Тялото на шефа на модната марка "Агресия" е открито снощи в 23:59 часа. 

В хода на разследването се разпитват свидетели, извършени са огледи на местопрестъплението. Направено е претърсване и изземване.

Назначени са съдебно-медицинска експертиза, биологична и балистична експертиза.

Разследването продължава.

Убитият Александър Антов е един от най-известните дизайнери в страната. Неговата модна къща "Агресия" е на пазара от над 25 години. Фирмата е основана под името "Вотан" през 1989 година от Александър Антов и съпругата му Мария. През 1992 "Вотан" е преименувана на Модна къща "Агресия".

През миналата година Александър Антов се е оттеглил от повечето си фирми в модния бизнес. Дружествата вече се притежават и управляват от 38-годишния Петко Васков Митов, който е управител и собственик на още множество фирми, сочи справка в Търговския регистър. През юли Антов е станал управител на "Маринели билд" ЕООД, чийто собственик е дъщеря му Мая. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!