Съветски "Лади" паднаха под прицела на крадци в Бургас

OFFNews 24 ноември 2016 в 09:18 9212 2

Съветски

Полицията в Бургас задържа автокрадци, които отмъкнали три стари съветски "Лади". Задържаните са двама криминално проявени бургазлии на 27 и 31 години. Двамата направили пълни самопризнания.

Първата кражба е станала в периода 11-14 ноември. Тогава двамата успели да отмъкнат "Лада 2105", собственост на 55-годишен бургазлия. Кражбата станала на ул. "Ивайло" пред дома на собственика на "Лада"-та.

Няколко дни по-късно - на 16 ноември, от паркинга пред блок в кв. "Славейков" отмъкнали "ВАЗ 2107" с бургаска регистрация. По колата, която е собственост 64-годишен бургазлия, са нанесени щети. При кражбата са пострадали и други два съседни леки автомобила.

На 20 ноември пък двамата отмъкнали "ВАЗ 2105", паркиран на "Демокрация" № 98. Колата е била собственост на 66-годишен бургазлия. По-късно колата е открита изоставена на ул. "Дебелт". 

Апашите са задържани за срок от 24 часа, като направили пълни самопризнания и описали подробно начина на извършване на престъпленията. Работата по цялостно документиране на престъпната дейност на лицата продължава от служители на Първо и Второ Районни управления – Бургас.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

1

neverland

24.11 2016 в 09:54

Ехе, това са престъпници с вкус :))А и са хитри, вместо да губят време като свалят по отделно джантите, чистачките и акумулатора, взимат направо цялата. Едно време взимаха само отделните елементи, които им трябват :)))
 
X

Да помогнем на украинските деца!