Полицията разтури нелегално парти с Милко Калайджиев в Пловдив

OFFNews Последна промяна на 16 януари 2021 в 09:06 7618 1

Милко Калайджиев

Полицията в Пловдив прекъсна частно парти с близо 50 души в ресторант заради нарушение на противоепидемичните мерки. Според БНТ поводът е бил рожден ден на собственик на известното пловдивско заведение в кв. "Тракия". 

Униформените се отзовали на сигнал, че в заведението, което би трябва да е затворено, се вихри купон. На клипове в социалните мрежи се вижда, че дори популярният чалга певец Милко Калайджиев весели гостите.
Наложило се полицаите да повикат подкрепление от жандармерията, за да прекратят купона. На собственика на заведението и на всички участници в забавата пловдивската Здравна инспекция ще наложи глоби за неспазване на мерките. Според обществената телевизия и Милко Калайджиев е сред санкционираните. 

Изключително безотговорно и самонадеяно поведение беше демонстрирано снощи, ще настоявам за максимален размер санкции, заяви по бТВ областният управител на Пловдив – Дани Каназирева.

„В ресторанта снощи бяха съставени актове на 55 физически лица по Закона за здравето за неспазване на противоепидемичните мерки. Отделно от това 4 души получиха актове и за тютюнопушене, което е забранено в заведенията. На юридическото лице има съставени два акта – между 3000 и 5000 лева е за забраната за тютюнопушенето, а за неспазването на мерките максималната глоба е до 2000 лева“, обясни Дани Каназирева.

Отделно от това са съставени актове на лица, които не носят документ за самоличност.

Имало е и втора проверка в друго заведение, в което са съставени 13 акта.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3704

1

zuljin

16.01 2021 в 10:36

Това на снимката е колаж!!! Само лицето е на чалгаря...

Гавра с Фреди Меркюри или обикновена джурналистическа некадърност???