Откриха 12-годишното момче, изчезнало преди седмица, обявено за издирване едва днес

Детето е намерено в Пловдив, не е дало смислени обяснения какво прави там

OFFNews 22 юни 2024 в 14:57 6119 0

Полицията в Бургас издирва 12-годишния Данаил Костадинов.
Полицията в Бургас издирва 12-годишния Данаил Костадинов.

12-годишното момче, което днес бе обявено за издирване в Бургас, е намерено в Пловдив.

По-рано днес стана ясно, че полицията в морския град издирва детето Данаил Костадинов. По информация на майката момчето е в неизвестност от една седмица, но бе обявено е за издирване едва днес.

Забавянето се получило заради взаимоотношенията в семейството. Родителите му са разведени и макар да живеят в Бургас не поддържали връзка един с друг. Майката мислела, че детето е при бащата и когато момчето не си вдигало телефона, тя се свързала с бащата и установява, че детето е в неизвестност.

Часове след като МВР обяви, че издирва 12-годишния Данаил, неговата майката заяви, че е чула гласа на сина си. Детето било в Пловдив.

“Обадиха ми се, чух му гласа, не получавам смислени обяснения защо се е озовал там”, каза Ивелина, майка на изчезналия Данаил. “Очаквам да го приберат у дома и ще сваля публикацията за издирване", допълни тя.

От полицията потвърдиха, че детето е локализирано в Пловдив. Не е дало адекватни обяснения, защо е там. За да не пътува само̀ с влак, полицейски екипи го транспортират от Пловдив до Бургас.

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови