Остава отцепен районът, където вчера бе открит снаряд

OFFNews Последна промяна на 30 март 2014 в 11:05 6047 5

Бомба от ВСВ евакуира цял жилищен блок в София

Районът на къщата, в която вчера полицията откри снаряд от Втората световна война, остава отцепен, предаде "Фокус".

Не е ясно кога ще бъде обезвреден снарядът, защото в службата за Контрол на общоопасните средства все още няма постъпило искане от МВР, без което операцията не може да бъде осъществена.

Намереното взривно устройство ще бъде обезвредено на специално предвиден за целта полигон.

Вчера жителите на кооперация на улица "Аспарух" в столичния квартал "Гевгелийски" бяха евакуирани заради намерена бомба от Втората Световна война на тавана на сграда.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.03 2014 в 20:57

Съгласно Наредба N15 на Mинистъра на отбраната от 2009г. до настоящия момент военните получават всеки месец добавка в размер на 15% върху основната си заплатата заради това, че за разлика от държавните чиновници може да им се наложи един път годишно да ги повикат за нещо такова на работа събота или неделя / т.е. те са постоянно на разположение/. Реалността обаче видно от информацията показва, че 44150 служители на МО /численост към момента взета от сайта на МО/ взимат милиони от бюджета, за да пазят само вилите си събота и неделя. Скъпи сънародници не смятате ли, че е редно да поискаме от Премиера Орешарски всеки един българин почиващ си събота и неделя в къщи да получава същата добавка за това, че е на разположение на жена си, децата или родителите си.

30.03 2014 в 17:25

ТЕ И ВОЙНИТЕ ЗАПОЧВАТ ОБИКНОВЕНО В СЪБОТА ИЛИ В НЕДЕЛЯ....

30.03 2014 в 12:48

В нашата къща също открихме такъв снаряд в мазето през 80-те. Като се обадихме в районното отначало ни се подиграха, но като видя дежурният снаряда отцепи целия район и до един час дойдоха две патрулки и камион, пълен с пясък. И отнесоха желязото. Как е възможно 24 часа да държат хората евакуирани днес? И сега ли няма да има оставка? Тия нормални ли са? Само знаят да прибират протестиращи за няма нищо. А когато е налице реална рискова ситуация се туткат. Пълни нещастници.

30.03 2014 в 11:34

А, забравих - честито членство в НАТО :) Армия с работно време ... в неделя не работят.

30.03 2014 в 11:21

Снаряд или бомба ?