Обявиха награда от 50 000 лв. за откриването на изчезналата Ивана от Дупница

OFFNews 28 март 2024 в 07:49 1992 1

Ивана

Снимка Скрийншот

Ивана

Родителите на изчезналата Ивана от Дупница обявиха награда от 50 000 лв. за откриването ѝ, съобщи Нова телевизия.

Повече от месец 17-годишното момиче е в неизвестност. То изчезна на 22 февруари, когато си тръгна от училище, оставяйки там мобилния си телефон. Последваха акции на полицията, хиляди доброволци опитаха да помогнат, но следа от момичето така и не се откри. Родителите ѝ призоваха неколкократно за помощ, а сега вече са готови да обявят и парична награда в името на това Ивана да се върне у дома.

Месец след изчезването на момичето няма никаква информация за местонахождението му.

Прекратяват търсенето на терен на Ивана от Дупница

„Искаме да обявим парична награда от 50 000 лева за човека, който посочи мястото, където се намира Ивана и това доведе до намирането ѝ. От момента на изчезването ѝ нямаме никаква информация за нея”, бащата на Ивана Георги Георгиев.

По думите му парите ще бъдат дадени на човека, който намери и доведе 17-годишното момиче. „Тя не е при близки”, категоричен е мъжът.

„Решихме да обявим паричната награда, защото повече от месец детето е в неизвестност. Полицията работи по всички версии, включително отвличане или че тя се укрива”, посочи майката Мария Георгиева.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1000

1

4I4ATA

28.03 2024 в 11:03

Милицията е съставена от страшни некадърници. Как може да изчезне човек на днешно време с камери на всеки ъгъл без никаква следа, извънземните ли я отвлякоха?
 
X

Да помогнем на украинските деца!