Мутри убиха от бой работник на магистрала Струма, направил им забележка (обновена)

OFFNews 26 юни 2015 в 15:27 30397 52

Мутри пребиха до смърт работник на магистрала "Струма", заради забележка. Инцидентът станал пред очите на колегите на строителя. 

Мъжете се движели в "Сеат" по участъка в ремонт в района на санданското село Левуново, а 47-годишният строител им направил забележка, че движението не е пуснато. Веднага след това 4-мата здравеняци се нахвърлили върху човека с ритници. Един от тях грабнал камък и го хвърлил по главата на работника. Пострадалият веднага е откаран в санданската болница, но въпреки усилията на лекарите, починал заради жестоката травма на главата, съобщи 24 часа. 

"Всичко това стана за секунди пред очите на останалите работници. Тези мутри са го пребили зверски. Надявам се полицията да ги открие", казва шефът на фирмата, която строи лота, "Агромах", Методи Бачев.

Извършителят на убийството е мъж от Сандански. Полицията издирва за убийството криминално проявения Емил Ч., който потрошил и служебният автомобил на фирмата, съобщи БГНЕС.

Според очевидци мъжът, ударил с камък починалия работник, е направил това пред очите на жена си и детето им, които били в колата. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!