Мъж загина в тежка катастрофа край Габрово, сблъсък между тролей и автобус в София рани жена

OFFNews 27 юни 2018 в 08:22 5894 0

Снимка БГНЕС

Тежка катастрофа край Габрово отне живота на мъж снощи, има и ранени. В София пък тази сутрин тролейбус и автобус се сблъскаха в София, съобщи МВР.

Габрово

Катастрофата станала край разклона за село Рязковци снощи към 17 часа. Сблъскали са се товарен автомобил и бус. По първоначални данни при излизане от кръстовище товарен автомобил „Мерцедес“ ударил движещия се с предимство бус „Пежо“. „Мерцедес“-ът управлявал мъж на 50 г. Във фирмения бус пътували една жена и 7 мъже, работници. Шофирал е 61-годишен мъж от Габрово.

От сблъсъка бусът излязъл вляво от пътното платно. Пътувалите в него са откарани в болницата в Габрово, където мъж на 57 г., е починал. За лечение са настанени шестима, като жената (на 52 г.) е в тежко състояние.

Водачът на товарния автомобил не е бил под влияние на алкохол. Причините за произшествието са в процес на изясняване. Извършен е оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

София

При сблъсъка между тролейбус и автобус в София тази сутрин пострада жена, която е откарана в болница. Инцидентът е станал към 6:30 ч. на ул. "Г. С. Раковски" и бул. "Сливница".

Извършен е оглед. Работата по установяване на причините за инцидента продължават.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!