Майка се оплаква, че е бита от полицай заради спор между децата им

Съпругата на униформения отрича, другата жена ритала сина ѝ

OFFNews 24 септември 2018 в 08:48 16516 0

Снимка БГНЕС архив

Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита от полицай, заради спор между деца. Съпругата на униформения обаче обвинява оплакалата се, че именно тя е ударила техния син.

И двете страни са подали жалби в полицията и прокуратурата, разказва Нова тв. 

Семействата живеят в един блок в Сандански. Майката на едното от децата – фитнес инструкторката Емилия Христова, твърди, че нейният син Злати е бил брутално пребит от детето на служител на МВР. Когато решила да пусне жалба, била нападната от самия полицай – Георги Атанасчиков. 

„Започна да ми удря главата многократно в едно дърво. Все още имам отоци по врата. Удари ме с юмрук в лицето, започна да ме обижда, заплаши ме с убийство”, разказа Емилия. Жената подава жалби, търси подкрепа и в социалните мрежи. Междувременно детето й е силно разстроено и отказва да ходи на училище.

Според семейство Атанасчикови обаче скандалът започнала самата Емилия. Намесила се в дребен спор между децата и нанесла ритници върху техния син Васил. Ралица Атанасчикова е категорична, че съпругът й Васил не е докосвал Емилия. Потърсил я само, за да я пита защо е ритала сина му. 

По случая тече разследване. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови