Лека кола удари четирима души на тротоар в центъра на София

OFFNews 26 март 2014 в 17:41 7111 4

Снимка: Булфото

Четирима души са пострадали, след като лек автомобил ги е блъснал на тротоара при инцидент на бул. „Александър Стамболийски” и бул. „Димитър Петков”, съобщиха от пресцентъра на МВР.

По първоначални данни около 16,00 часа два леки автомобила са се ударили и в резултат на удара единият се е качил на тротоара. По това време оттам са минавали четирима души – жена с двете си дъщери на 11 и 17 години и 60-годишен мъж. Те са ударени от автомобила.

На място са изпратени патрули на полицията. Малко по-късно от "Пирогов" съобщиха, че в болницата са докарани майка с двете й дъщери и мъж на 57 години. В момента им се правят подробни изследвания. Няма опасност за живота им.

Малко по-късно стана ясно, че нито един от четиримата пострадали няма да остане в болничното заведение. Състоянието на майката и по-голямата й дъщеря не налага да останат в болницата. Другата дъщеря, която е на 11 години е с мозъчно сътресение и се налага да бъде приета, но родителите отказаха това да се случи.

Пострадалият мъж също отказа да бъде хоспитализиран, въпреки че има скъсам мускул на едната ръка и трябва да бъде опериран.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews