Издирваният Майкъл се появи във фейсбук

OFFNews 17 януари 2017 в 16:11 24384 2

Обявеното за национално издирване 18-годишно момче Майкъл, което е в неизвестност от два месеца, се появи във фейсбук.

След като майка му Гергана Михайлова призова детето си да се обади къде е, на профила на младежа в социалната мрежа се появи текст, който публикуваме без редакторска намеса:

"ДОБРЕ СЪМ ..... ПРОСТО МИ ОМРЪЗНА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА БЪДА ИЗПОЛЗВАН И КОМАНДВАН ОТ 99% ОТ ХОРАТА КОЙТО ПОЗНАВАМ ПРОСТО ИСКАМ МАЛКО ВРЕМЕ ДА МИ МИНЕ ТОВА МЪЧЕНИЕ ПРЕЗ ТЕЗИ ТРУДНИ 18 ГОДИНИ .... ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК НА КОЙТО МОГА ДА БЛАГОДАРЯ И ДА ПОДКРЕПЯ ВИНАГИ ТОВА Е Gergana Mihaylova МАЙКА МИ ... ТЯ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ЧОВЕК КОЙТО ВИНАГИ МЕ Е ПОДКРЕПЯЛ И МИ Е ПОМАГАЛ ВИНАГИ С КАКВОТО И КАКТО МОЖЕ АКО НЯКОЙ СЕ ПОЧУВСТВА ОБИДЕН "свалете си малко самочувствието" НЯМА ЧОВЕК НА ЗЕМЯТА ПО ЦЕНЕН ОТ МАЙКАТА !!!! ИЗВИНЯВАМ СЕ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕТО КОЕТО СЪЗДАДОХ .... ПРОСТО ПОВЯРВАЙТЕ МИ НЕ МИ Е БИЛО ЛЕСНО !!!!!! И"

Майкъл е в неизвестност от ноември миналата година. За последно отишъл да посрещне рождения си ден с приятели в дискотека. Близките му приятели не знаят къде може да е той. 

„Искам да го видя, че е жив и здрав. Искам да му кажа, че много го обичам. Не вярвам на приятелите му, че не знаят къде е Майкъл. Нека да ми се обади”, помоли по-рано днес майката на Майкъл пред Нова телевизия.

Някои от приятелите на момчето изразяват съмнение дали публикацията във фейсбук е наистина от него, но в постингите под нея Майкъл твърди, че вече се е свързал с майка си, а и тя се включва в коментарите и заявява колко много го обича.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови